Simona Halep și-a reluat antrenamentele

Vești bune pentru fanii Simonei Halep. Cea mai bună jucătoare e tenis a lumii nu mai are dureri la spate și a început să se antreneze normal, pe o suprafață rapidă.

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Federației – Florin Segârceanu a anunțat că Simona poate susține acum ședințe de pregătire de două ore la baza e la Izvorani, după o pauză de 5 săptămâni.

Lidera mondială s-a menajat în urma diagnosticului de hernie de disc, primit luna trecută iar în ultimele zile s-a mai antrenat doar pe zgură, la “Stejarii Country Club”. Ea va rămâne în România până la 1 ianuarie, când va pleca la Sydney și va debuta în următorul sezon competițional.

La baza de la Izvorani vor ajunge în câteva zile și celelalte jucătoare din echipa de Fed Cup, pentru a se pregăti împreună.

În privința antrenorului, Florin Segârceanu spune că după despărțirea de Darren Cahill, Simona Halep va merge singură inclusiv la Australian Open, apoi va decide cum rezolvă acest aspect.

Amintim, Cahill a renunțat la colaborarea cu Halep invocând motive familiale și a anunțat că cel puțin un an va rămâne acasă, în Australia.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS