Confidenţialitate

Simona a primit cadou o lecţie de zbor la manşa unui Boeing 737 – VIDEO

Simona, fata care se luptă cu o boală grea, despre care am mai vorbit în campania „Urmează-ți visul”, a luat Evaluarea Națională! Nu i-a fost ușor, mai ales că Simona și-a petrecut o bună parte a vieții în spital și a învățat pe apucate, în zilele în care s-a simțit mai bine.

În plus, chiar înainte de examene, a împlinit 16 ani și cum motive de bucurie sunt destule, Simona a primit din partea noastră o experienţă de neuitat la manşa unui Boeing 737.

Copila a urcat la bordul unui simulator de zbor profesional, pe care se antrenează viitori piloți de Boeing 737.

Simulatorul de zbor e un fel de cabină de avion, cu toate butoanele și manetele unui avion real. Geamurile cabinei sunt monitoare și cei care se pregătesc să devină piloți, văd ce ar vedea în mod normal orice pilot care zboară pe o anumită rută.

Foarte important, simulatorul are în memorie configurația câtorva sute de aeroporturi. Așa că după ce au făcut o decolare și o aterizare pe Otopeni, Simona și Andrei Dona, pilot și instructor pe simulator de zbor, au trecut la ceva mai complicat.

Simona își dorea să vadă cum e la manșa unui avion, și visul i s-a îndeplinit. Mai visa să treacă de Evaluarea Națională și a reușit. Nu a fost ușor, mai ales că a petrecut ani buni în spital. De asta vrea să și devină medic. Pentru a-i ajuta pe alți copii să lupte. Și să viseze…

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.