Confidenţialitate

Cum îşi urmează Simona visul – VIDEO

Simona este o fată de 15 ani, care se luptă cu o boală cruntă. Cu toate astea, nu uită să zâmbească și le dă încredere celorlalți copii, uneori, chiar și doctorilor. Visează să devină medic pediatru și să descopere leacul bolii de care suferă.

Doctorii sunt impresionați de energia și optimismul Simonei și de modul în care încearcă să-i susțină pe ceilalți copii internați în spital. Optimismul ei e molipsitor.

Pe lângă faptul că speră și îi ajută și pe alții să spere, Simona nu caută vinovați. Sfidează boală pe care o are și viseză la ziua în care va merge din nou la școală și cândva, la Facultatea de Medicină. Poate într-o zi, va găsi ea însăși leacul pentru boala ei.

Unul din planurile de viitor ale Simonei este să scrie o carte despre viața și despre lupta ei. Nu din vanitate, ci din altruism, pentru a ajuta și alți copii să lupte pentru viața lor.

Simona citește foarte mult. Cel mai mult îi plac cărțile din seria “Harry Potter”, personaj care, ca și ea, luptă pentru fiecare lucru pe care și-l dorește.

Nu în ultimul rând, Simona vrea meargă la Cluj, unde peste puțin timp, va avea loc o întâlnire a copiilor care s-au luptat cu cancerul și au învins. Simona s-a împrietenit cu o parte dintre ei și sprijinul pe care și-l acordă reciproc e cel puțin la fel de important ca medicamentele de ultimă generație.

Urmează-ți visul! O campanie Europa FM realizată cu ajutorul DEDEMAN