Confidenţialitate

Șeful Poliției, după capturarea lui Marcel Lepa: Este meritul colegilor

Șeful Poliției Române a declarat, marți, la Recaș, după capturarea individului care a împușcat mortal un polițist, că reușita operațiunii este “meritul colegilor” care au participat la misiune.

“Am desfășurat mai multe activități complexe. Este meritul colegilor, e important că l-am prins pe criminal. Se efectuează cercetări la fața locului și colegii mei vă vor da toate detaliile. Nu a opus rezistență. Avea pistolul și avea și gloanțe. Avea pistolul la brâu și avea și borseta lângă el. Discutăm de modul de organizare al acțiunii defectuos, deci eu mă refer strict la organizarea misiunii, nu a intervenției, iar meritul este al colegilor pentru rezultatele care s-au obținut și îi felicit. După cercetarea la fața locului, veți primi toate detaliile”, a spus Ioan Buda, după capturarea interlopului Marcel Lepa.

Ioan Buda a ajuns, luni noapte, în județul Timiș, pentru a verifica modul în care se desfășoară operațiunea de capturare a bărbatului care l-a împușcat mortal, duminică, pe agentul Cristian Amariei.