Confidenţialitate

Şeful de la Drumuri şi Poduri Craiova, care şi-a falsificat diplomele, a fost reţinut

Șeful Direcției de Drumuri și Poduri Craiova, Bogdan Bratu, a fost rețiunut, noaptea trecută, în urma perchezițiilor efectuate de procurori.

Acesta este acuzat că și-ar fi falsificat o diploma de licență, care atesta că a absolvit Facultatea de Construcții din Ploiești, pentru a putea ocupa funcții de conducere.

Procurorii l-au reținut pe Bogdan Bratu sub acuzația de înșelăciune. El va fi prezentat unui judecător care va decide dacă va rămâne în arest prevenitv pentru 30 de zile.

Timp de 4 ani, cât a condus Direcția de Drumuri și Poduri Craiova şi a încasat illegal salariul corespunzător. Prejudiciul se redică la aproape un million de lei.

Ca director la Drumuri şi Poduri Craiova, Bogdan Bratu, 43 de ani, a avut acces la informații de importanță strategică,la bugetele pentru drumurile naţionale, a derulat și atribuit contracte impoartante.

În CV-ul lui, apare că a mai terminat două facultăți. Dar diplomele sale, depuse la angajare, au fost desființate de instanță.

Îniante de a junge director la Drumuri şi Poduri Craiova, Bogdan Bratu a lucrat timp de 7 ani casier în punctul de trecere a Frontierei Giurgiu , apoi director la o firmă din Giurgiu.