Confidenţialitate

Secretul din Viscri: Aura Woodward, Fundația Prințul de Wales

Interviu de Victor Marin

Un suporter pasionat al zonelor rurale si un botanist amator, Prințul de Wales a descoperit în Transilvania anului 1998 o zona rurală idilică. De atunci moștenitorul coroanei britanice a revenit de multe ori în Ardeal și fiecare vizită l-a convins și mai mult să ajute la păstrarea peisajelor unice, a arhitecturii tradiționale și a unui mod de viață neschimbat de sute de ani.

Prințul de Wales detine, prin fundația sa caritabilă din Marea Britanie (The Prince of Wales’s Charitable Foundation), o casă săsească în satul Viscri, județul Brașov, pe care a oferit-o fundației sale din România. Directorul Executiv al fundaţiei este Aura Woodward, o româncă, fostă jurnalistă BBC.

Să conduci proiecte de conservarea patrimoniului țării de origine, în cadrul unei fundații a moștenitorului coroanei britanice, e un vis. Cum a intrat Aura Woodward în lumea operelor de caritate patronate de Prințul Charles, dar și care sunt proiectele Fundației Prințul de Wales România, aflați dintr-un interviu realizat de Victor Marin.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

(sursa foto: https://www.facebook.com/FundatiaPrintulDeWales/)