Seal nu mai cântă diseară în România

Concertul pe care Seal urma să îl susţină marţi seară la Bucureşti a fost anulat înurmă cu doar câteva ore.

‘Deşi pentru concertul programat pentru această seară s-au vândut peste 2.000 de bilete, artistul şi echipa sa de producţie au refuzat să susţină spectacolul, invocând motive tehnice nesusţinute de realitate. Am asigurat artistului întreg necesarul tehnic, am construit pe scenă o structură care poate susţine o greutate de peste patru tone, Sala Palatului este la dispoziţia lui Seal, scena este pregătită pentru ca producţia lui Seal să înceapă montajul.

Având în vedere că timpul este scurt, am pus la dispoziţie un număr dublu de tehnicieni (40 de persoane). Cateringul şi camerele din backstage sunt pregătite. Mai mult, onorariul a fost plătit, la fel şi camerele de hotel, drept urmare considerăm că spectacolul poate avea loc în această seară. Totul era gata de la ora 12.00, producţia lui Seal având nevoie de trei ore pentru a finaliza montajul. Cu toate acestea, producţia lui Seal refuză să meargă mai departe cu evenimentul, invocând motive ce ţin de siguranţă’, a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului prin East European Events.

Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare Eventim de unde au fost achiziţionate, începând de miercuri, 28 noiembrie.