Se circulă în condiții de ceață

Meteorologii au anunţat, marți dimineaţă, că șase judeţe se află sub avertizări cod galben de ceaţă care determină scăderea vizibilităţii.

Se circulă greu pe autostrăzile A2 Bucureşti –Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti și pe mai multe şosele din ţară.

Administraţia Naţională de Meteorologie emis două atenţionări cod galben de ceaţă şi chiciură care vizează judeţele Constanța și Tulcea până la ora11.00, respectiv Giurgiu, Teleorman, Călăraşi și Olt până la ora 10.00.

În zonele vizate se înregistrează ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. În plus, în multe localităţi se depune chiciură.

Centrul Infotrafic anunță că se circulă însă în condiţii de ceaţă pe autostrăzile A2 Bucureşti –Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti şi pe mai multe drumuri din judeţele Vrancea, Constanţa, Gorj, Giurgiu, Teleorman , Călăraşi, Brăila și Ialomiţa.

Șoferii sunt sfătuiţi să sporească atenţia, să conducă prudent, evitând să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, să utilizeze luminile de întâlnire şi pecele de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS