Confidenţialitate

Școală de dicție în limba engleză, lansată online

Mihai Crăciun, om de radio și televiziune și trainer de dicție, a lansat prima școală de dicție în limba engleză din România, sub numele „PeterPiper”.

„Trăim într-un sat global, în care școala te învață limba engleză, dar practica revine în sarcina ta. Un interviu, un job într-o companie multinațională, un pitch și chiar crearea unui canal de vlogging necesită cunoașterea limbii engleze.

Pronunția și intonația necorespunzătoare pot compromite calitatea discursului unei persoane sau crea confuzii și chiar stârni momente stânjenitoare, dacă ne amintim de declarații celebre. În luna martie, în lockdown, am stat prea mult timp în casă, așa că am copt noul proiect numit PeterPiper, o platformă pentru persoanele care își doresc un upgrade al pronunției, al dicției, în limba engleză.

Am început acest proiect după ce un cursant mi-a mărturisit că a venit la Dictie.ro pentru că vrea să-și perfecționeze dicția în limba engleză printr-un curs de dicție în limba română. Așa că am făcut switch-ul pe engleză.”, spune Mihai Crăciun, fondator PeterPiper.

În această perioadă, cursurile de dicție în limba engleză se țin pe platforma ZOOM și sunt concepute pentru adulți, copii și companii care doresc să investească în angajați.

Înscrierile se pot face pe site-ul www.peterpiper.ro.