Scena Europa FM Live pe Plajă prinde formă – VIDEO

Construcția scenei Europa FM Live pe Plajă 2017 a început de luni și deja la mijlocul săptămânii ea prinde formă pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe 27, 28 și 29 iulie vor urca pe scena Europa FM Live pe Plajă Andra, Vama, Delia, Vița de Vie, Smiley, Loredana, Voltaj, Carla’s Dreams, Alternosfera, Fly Project, VUNK, Antonia, Bere Gratis, The Motans, Les Elephants Bizarres, Irina Rimes, Grimus, Mihail, Sore, Jean Gavril, The Kryptonite Sparks, Alina Eremia și Nicoleta Nucă. Muzica va fi completată cu mai multe surprize dar și cu efecte speciale. Intrarea este liberă, fără limită de vârstă.

Vlad Petreanu a stat de vorbă cu Alexandru Baculea, producătorul general al evenimentului, de la care a aflat cum va arăta scena din acest an pentru Europa FM Live pe Plajă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vreme frumoasă pentru Europa FM Live pe Plajă

Începând de miercuri meteorologii anunță vreme frumoasă în sudul litoralului și o încălzire rapidă. Dacă azi temperaturile ajunge până la 29 de grade Celsius, zilele următoare vor aduce între 28 și 31 de grade Celsius pe plaja dintre Venus și Saturn și șanse minime de precipitații cel puțin până joi, după care vor fi posibile averse izolate în zona litoralului. Potrivit prognozelor din acest moment, la ora concertelor Europa FM Live pe Plajă vremea se anunță perfectă pentru cei care vin să petreacă la malul Mării Negre.