Confidenţialitate

Satu Mare: Dosar penal după o nuntă cu 1.700 de persoane

Dosar penal după o nuntă la care au participat 1.700 de persoane:

Poliţiştii şi procurorii din Satu Mare anchetează evenimentul în condițiile numărul maxim de participanți, chiar dacă sunt toți vacinați anticoronavirus, ar fi trebuit să fie de 4 ori mai mic.

Cuplul a mai făcut două petreceri anul trecut, una după cununia civilă și alta după cea religioasă, ambele evenimente fiind oprite de poliție.

Nunta cu 1.700 de persoane a avut loc în Târşolţ, o comună care are o populație totală de 3000 de locuitori. Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 5.000 de lei.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii referitoare la desfăşurarea unei nunţi la data de 30.08.2021, pe raza localităţii Târşolţ, la care ar fi participat aproximativ 1.700 de persoane, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Gherţa Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis, marţi, IPJ Satu Mare.

Sursa citată a precizat că poliţiştii efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a se lua şi alte măsuri dacă se vor impune.

Foto: Captură video