Sărbătoarea Floriilor: Vreme frumoasă şi caldă

Administraţia Naţională de Meteorologie anunță că vremea de Florii va fi frumoasă şi caldă, cu temperaturi maxime între 14 şi 22 de grade şi posibil ploi trecătoare în estul şi sud-estul ţării.

 

În Banat vor fi în medie temperaturi de 20-22 de grade ziua şi 6-10 grade noaptea.

În Crişana vor fi temperaturi maxime de 19-21 de grade şi minime de 5-8 grade, sâmbătă şi duminică fiind condiţii reduse de ploaie.

În Transilvania, în duminica Floriilor vremea se va încălzi şi vor fi temperaturi de 14-20 de grade ziua şi 2-7 grade noaptea.

În Maramureş, începând de duminică va fi o încălzire a vremii, cu temperaturi maxime de 16-20 de grade şi minime de 4-7 grade.

Vremea se încălzește începând de duminică și în Moldova, când vor fi ziua temperaturi de 16-20 de grade şi noaptea de 4-7 grade.

În Dobrogea, temperaturile vor fi în creştere duminică, ajungând la maxime de 14-18 grade şi minime de 6-9 grade.

În Muntenia, în duminica Floriilor vor fi temperaturi de 14-18 grade ziua şi 6-9 grade noaptea, iar condiţiile de ploaie vor fi reduse.

În Oltenia, ziua temperaturile vor urca, de duminică, la 17-21 de grade ziua şi 5-9 grade noaptea.

Şi la munte va fi vreme frumoasă începând de duminică, când se vor înregistra temperaturi de 4-10 grade ziua şi 0-5 grade noaptea, peste cele specifice perioadei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS