Confidenţialitate

Sandviș Fest te poate duce la Florența (P)

Campania Sandviș Fest îți umple toamna de savoare și îți oferă premii pe gustul tău, reduceri în magazine la produsele Hochland și inspirație din partea unor bucătari profesioniști.

Sandviș Fest se desfășoară între 1 octombrie și 30 noiembrie, iar dacă vrei să participi, trebuie să cumperi un produs Hochland. E nevoie numai de unul singur, oricare ar fi el.

Accesează apoi www.sandvisfest.ro și înscrie numărul bonului fiscal care atestă achiziția, alături de datele tale. Fără să stai deloc în suspans, afli pe loc dacă ai câștigat unul dintre premiile zilnice ori săptămânale.

În fiecare zi, Hochland oferă unui norocos un grill Philips și un set de produse Hochland pentru a se bucura acasă de cele mai delicioase sandvișuri.

În plus, în fiecare săptămână, un pofticios va câștiga o excursie de două persoane la Taste of Florence Food Festival, care se va desfășura între 11 și 13 martie 2017.

Pe lângă premii apetisante și reduceri la produsele Hochland, Sandviș Fest îți oferă și multă inspirație.

În fiecare week-end din perioada campaniei, bucătarii Hochland îți arată în cele mai mari hypermarket-uri din țară cum să prepari sandvișuri apetisante și delicioase cu brânză topită Hochland, cașcaval Hochland, telemea Hochland sau Almette.

Hochland te inspiră și pe www.sandvisfest.ro, acolo unde poți afla rețete noi de sandvișuri de la profesioniști în arta culinară.

Dacă ți s-a făcut deja poftă de Sandviș Fest, nu trebuie decât să te delectezi cu produsele tale preferate. Și nu uita să păstrezi bonul și să-l înscrii pe site.
Poftă bună și multă baftă!