S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Julio Iglesias din Cluj

Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor, Julio Iglesias, revine în inima Ardealului, după mai bine de şapte ani, pentru a susţine un concert grandios.

Concertul Julio Iglesias va avea loc în data de 22 mai la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 20:00.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Cluj au fost puse în vânzare la preţuri variabile în funcţie de categorie, după cum urmează:

  • VIP: 325 Lei
  • Premium: 275 Lei
  • Categoria I: 225 Lei
  • Categoria II: 185 Lei
  • Categoria III: 145 Lei
  • Categoria IV: 95 Lei

Acestea sunt disponibile prin EVENTIM în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas şi online prin www.eventim.ro.

Julio Iglesias va mai susţine un concert şi pe 20 mai la Sala Palatului din Capitală.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor.

Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cântat în duete alături de artişti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

Julio Iglesias a susţinut mai multe concerte sold-out atât în Bucureşti, cât şi în ţară.