Confidenţialitate

S-a lansat coloana sonoră a filmului ”Frozen 2”

7 dintre piesele originale au fost scrise special pentru „Frozen 2”. „Frozen 2” ce include piese scrise de compozitorii Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez, premiați cu Oscar și Grammy, cu partitura originală semnată de Christophe Beck și interpretate de artiști precum Panic! At The Disco, Kacey Musgraves și Weezer.

Jennifer Lee, regizorul „Frozen 2” și directorul de creație al Walt Disney Animation Studios consideră că ”Kristen, Bobby și Christophe s-au întrecut pe ei înșiși, reușind să confere o dimensiune aparte muziciiă perfect evoluția personajelor și profunzimea poveștii. Muzica este jucăușă, dar emoționantă, personală și puternică, cu un caracter subiectiv pronunțat și epic”.

Soundtrack-ul „Frozen 2”

1. “All is Found” – Evan Rachel Wood
2. “Some Things Never Change” – Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad și Jonathan Groff
3. “Into the Unknown” – Idina Menzel (feat. AURORA)
4. “When I Am Older” – Josh Gad
5. “Reindeer(s) are Better than People (Cont.)” – Jonathan Groff
6. “Lost in the Woods” – Jonathan Groff
7. “Show Yourself” – Idina Menzel and Evan Rachel Wood
8. “The Next Right Thing” – Kristen Bell
9. “Into the Unknown” – Panic! At The Disco (pe genericul de final)
10. “All is Found” – Kacey Musgraves (pe genericul de final)
11. “Lost in the Woods” – Weezer (pe genericul de final)

Povetea din ”Frozen II”

După o perioadă liniștită, Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendelle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsei și a salva regatul. Călătoria este extraordinară și plină de surprize. Dacă în primul film “Frozen / Regatul de Gheață” Elsa se temea că puterile ei sunt prea mult pentru lumea asta, în cel de-al doilea ea speră că sunt suficiente pentru a depăși pericolele iminente.