Confidenţialitate

Rușii spun că au mai găsit un suspect în cazul morții Dariei Dughina. Ar fi un alt mebru al „grupului terorist și de sabotaj” ucrainean

Rusia vorbește despre un nou suspect în cazul asasinării Dariei Dughina, fiica ultranaționalistului rus Alexander Dughin. Ar fi vorba, potrivit Serviciul de securitate rus FSB, despre un alt membru al unui „grup terorist și de sabotaj” ucrainean.

FSB a precizat că noul suspect, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a ajutat la asamblarea mașinii capcană într-un garaj închiriat din Moscova și a obținut documente și numere de înmatriculare false pentru femeia care a pus bomba în mașina lui Dughina.

Serviciul de securitate al Federației a dat publicității o înregistrare videa de 11 minute, de pe camerele de supraveghere, cu bărbatul bănuit. Acesta intră și iese dintr-o zonă unde erau mai multe garaje, pare că adună ceea ce rușii numesc plăcuțe de înmatriculare false.

Bărbatul ar fi părăsit Rusia prin Estonia cu o zi înainte de atac.

De asemenea, imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat-o pe femeia ucraineană acuzată inițial că a plasat bomba în mașina lui Dughina.

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a promis că nu va exista milă pentru cei responsabili de moartea Dariei Dughina.

Ucraina a negat permanent o implicare în atacul cu o mașină capcană în care a fost ucisă fiica ultranaționalistului rus Alexander Dughin.

Citește și: Anchetatorii ruși: Daria Dughina a fost victima unui atentat cu mașină capcană