Confidenţialitate

Mâncare cu principii, cu Chef Cezar Munteanu: Rulada de pui Hubbard (adica din Pui Fericit) umplută cu telemea și busuioc

Chef Cezar Munteanu împărtășește din tainele bucătăriei sale:

Am avut și am propria viziune despre bucătărie și despre bucătar, cum să fii simplu dar și modern în același timp.

Întotdeauna am gătit cu bucuria fiecărui ingredient, gătesc cu suflet. De aceea, astăzi, am să va vorbesc despre unul din multele ingrediente, simple, care se gătește aproape de la sine și dacă te chinui să îl gătești altfel decât trebuie, ai șanse de a rata exercițiul final. Că nu degeaba se spune: „să gătești simplu e cel mai complicat”. Am să vă spun astăzi de ce este „Puiul fericit” 😊

Cum o fi să ai blazon, să fii de rasa Hubbard, să poți crește liniștit și să ai o hrană 100% vegetală (din care 70% porumb și grâu, soia, srot de floarea soarelui, gluten de porumb, făină de gălbenele, minerale)?

Cred că răspunsul se află în calitățile care fac ca Puiul Fericit să fie în topul preferințelor mele în ceea ce privește carnea de pui din România.

Ce știm cu siguranță este că această rasă, crescută lent, are un aport considerabil pentru sănătatea noastră cardiovasculară și sistemul imunitar. Proteine de calitate superioară, ușor de metabolizat și absorbit, furnizate de acest tip de carne, sunt necesare într-o dietă echilibrată pentru toate categoriile de vârstă si activitate: copiii aflați în permanent proces de creștere, pentru adulți si menținerea stării lor de sănătate, pentru viitoarele mămici și cele care deja alaptează, sportivi de performanță și seniori.

Deci, să reținem: usor de metabolizat, vitamine esențiale pentru un sistem imunitar funcțional, printre care aș aminti A, B, D, E și K, minerale, magneziu, fier și seleniu, fac dintr-un ingredient care ai spune ca este banal, un super aliment.

Vă propun să gătim la „Rețeta de bun gust” o ruladă cu care să va surprindeți apropiații: Rulada de pui Hubbard (adica din Pui Fericit) umplută cu telemea și busuioc.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.