Rowan Atkinson vrea să renunţe la Mr. Bean

Atkinson, în vârstă de 57 de ani, susţine că celebrul personaj pe care l-a creat i-a adus multe recompense, dar vremea lui Mr. Bean a trecut.

‘Rolurile care mi-au adus cel mai mare succes – cele mai mult fizice, aproape copilăreşti – am tot mai mult sentimentul că le voi face din ce în ce mai puţin. Pe lângă faptul că abilităţile fizice încep să scadă, înclin să cred că persoanele ajunse la o anumită vârstă nu mai pot interpreta roluri copilăreşti. Trebuie să fiu atent’, a declarat Rowan Atkinson pentru The Telegraph.

Actorul, în vârstă de 57 de ani, se gândeşte să renunţe la a-l mai interpreta pe Mr. Bean de teamă că acesta riscă să devină ‘ceva trist’ ţinând că ‘actorii ajunşi la o anumită vârstă şi care au roluri copilăreşti ar trebui să ştie când să se oprească’.

Rowan Atkinson a devenit celebru graţie personajului Mr. Bean lansat într-un serial care a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanică între anii 1990 şi 1995. Apoi a fost preluat de televiziunile din peste 200 de ţări şi a fost continuat în filme artistice.