Confidenţialitate

Rowan Atkinson, interpretul personajului Mr. Bean, victima unei farse online

Rowan Atkinson, interpretul personajului Mr. Bean, a fost victima unei farse online, după ce mai mulţi utilizatori ai reţelei de socializare Facebook, folosind informaţii false, au încercat să îi convingă pe fanii actorului că acesta s-ar fi sinucis, informează nme.com.

Un articol care anunţa moartea actorului Rowan Atkinson a devenit viral pe Facebook. În text se arăta că interpretul personajului Mr. Bean s-ar fi sinucis după lupte întregi cu depresia, drogurile şi alcoolul. Cu toate astea, s-a confirmat că articolul este o farsă.

Tot pe reţeaua de socializare Facebook, a circulat şi o poză în care anul de naştere al actorului  era anul 1995, ceea ce înseamna că actorul ar fi avut 21 de ani.

Actorul britanic a mai fost ţinta unei farse în 2012, când pe Twitter a fost lansat un zvon potrivit căruia britanicul ar fi murit într-un accident de maşină.

Rowan Atkinson a devenit celebru datorită personajului Mr. Bean. A fost ales de „The Observer” unul dintre cei mai amuzanţi 50 actori din comedia britanică şi printre cei mai buni 50 de actori de comedie din toate timpurile, într-un sondaj din 2005 despre comedianţi.