Confidenţialitate

Ronan Keating urcă pe scena Cerbului de Aur, pe 24 august

Pe 24 august, Ronan Keating va fi pe scena Cerbului de Aur.

Cântăreţ, compozitor, jurat şi vocal coach la talent show-uri, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone cu care a lansat şapte albume de studio şi numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de albume.

În 2000 începe cariera solo, lansând nu mai puţin de zece albume, vândute în 20.000 de milioane de exemplare. Single-ul său “When You Say Nothing at All” de pe coloana sonoră a filmului “Notting Hill” a făcut înconjurul lumii şi a ajuns pe primul loc în topurile din mai multe ţări.

În Australia este cunoscut şi ca jurat al emisiunilor X Factor şi All Together Now şi antrenor pentru talent show-ul The Voice (2016).

A 19-a ediţie a Festivalului Cerbul de Aur va avea loc în perioada 22 – 25 august, pe scena de la Braşov urmând să urce nume mari ale muzicii din România şi din străinătate

Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55.000 de euro.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.