Confidenţialitate

Ronan Keating: “Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților”

Fost component al trupei Boyzone, căreia i s-a alăturat când avea doar 16 ani, Ronan Keating a concertat ieri seară la Braşov, în cadrul festivalului Cerbul de Aur.

Pentru a evita un drum prelungit pe DN1 de la Bucureşti la Braşov, artistul a folosit un avion, dar cum Braşovului îi lipseşte un aeroport, organizatorii i-au pus la dispoziţie o aeronavă de mici dimensiuni, mult mai mică decât s-ar fi aşteptat Ronan Keating.

„Băieții din banda mea au venit aici ieri, dar le-a luat patru ore și jumătate să vină cu mașina de la București, așa că eu am zis: N-o să fac asta! Am închiriat un avion și am zburat azi, mi-a luat doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-aș fi imaginat”, a început mărturisirea despre zborul cu peripeții.

“Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților”, a spus artistul în fața spectatorilor festivalului Cerbul de Aur 2019.

Dincolo de drumul care l-a marcat, Ronan Keating a mărturisit că se bucură de prezența în România şi la Cerbul de Aur.

„Mulțumesc, Brașov”, a spus, în limba română, Ronan Keating.

„M-ați făcut să mă simt ca acasă în țara dumneavoastră”, le-a mai spus spectatorilor Ronan Keating înainte de a coborî de pe scenă pentru a cânta printre cei prezenți în primele rânduri.