Confidenţialitate

România în Direct | Cristian Tudor Popescu: “Nu-l mai pot urmări pe Djokovic.” Te mai uiți la vedetele care cred altfel decât tine? | VIDEO

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că nu-l mai poate privi jucând tenis pe Novak Djokovic.

”E vorba de un model pe care-l reprezintă oameni pe nivelul de notorietate al lui Novak Djokovic, la nivel planetar, pentru tinerii jucători, pentru sportivi, pentru oameni în general.

Gândiți-vă câte gesturi josnice, condamnabile a comis el în această perioadă.” Autoritățile australiene au emis o a doua decizie de expulzare din țară a lui Novak Djokovic.

Numărul 1 mondial nu este singura vedetă care are o atitudine împotriva vaccinării. În fiecare țară există persoane publice care se opun vaccinării.

Sau unele care o susțin și sunt, la rându-le criticate. În România, persoane publice ca Dan Bittman, Monica Pop sau Mugur Mihăescu s-au opus măsurilor publice luate de autorități. Altele le-au susținut în mod deschis.

Ce atitudine ai față de cei care cred altfel decât tine în chestiunile sanitare? Îl mai urmărești pe Djokovic la televizor? Dar muzica lui Dan Bittman o mai asculți? Te mai duci la doctorul Monica Pop? Și, de fapt, mai stai de vorbă cu prietenul care nu crede ca tine, fie că este vaccinist sau împotriva vaccinării?