Confidenţialitate

Incendiul de lângă o benzinărie din Roman, localizat | VIDEO

Incendiul a izbucnit marți, 2 mai 2023, lângă o benzinărie de pe centura orașului Roman. Inițial incendiul se manifesta la două firme de lângă stația peco, ulterior fiind afectată și o a treia societate comercială. 

UPDATE. ISU Neamț a emis o alarmă generală

Au fost chemați pompieri din tot județul, inclusiv pompieri care se aflau în timpul liber. Pentru moment, a fost înlăturat pericolul extinderii la benzinăria din apropiere, iar incendiul a fost localizat.

Știre inițială

Incendiul a izbucnit marți, 2 mai 2023, lângă o benzinărie de pe centura orașului Roman. Incendiul se manifesta la două firme vecine cu stația peco: un service auto și o firmă producătoare de paleți de lemn. Ulterior, focul s-ar fi extins și la o a treia firmă.

Traficul rutier pe centura Roman a fost închis în urma incendiului izbucnit lângă o benzinărie. La fața locului au intervenit zeci de pompieri – de la Piatra Neamț și Târgu Neamț, dar și alte forțe de ordine.

 

Sursa foto: Captură foto / Facebook / TV Neamț

Citește și: Semlac, Arad: Pompierii caută de peste 20 de ore 4 persoane pierdute după ce barca în care se aflau s-a răsturnat seara trecută | AUDIO