Confidenţialitate

Rohovei Paun: Rușii încearcă să ducă oamenii la disperare. Noi rezistăm. Forța vine de la Dumnezeu și de la dragostea de țară | VIDEO

Rohovei Paun, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România, a fost invitatul Adrianei Nedelea în emisiunea „Piața Victoriei” la Europa FM. Rohovei Paun a spus că după trei săptămâni de război, „suntem foarte obosiți, dar foarte antuziasmați și hotărâți pentru a nu permite să ne fie strivită țara de acești demenți”.

În secolul XXI nu mi-am închipuit niciodată că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie unde mor copii, gravide, oameni civili în urma atacurilor fără milă ale regimului fascist al lui Putin”, a spus Rohovei Paun la Europa FM.

„Faimoasa, între ghilimele, armată a Rusiei a demonstrat că nu este atât de faimoasă, ci este foarte slabă. Fac lucruri foarte urâte. Neputând face față luptei cu armata, atacă cu rachete balistice oamenii civili și nici nu-mi pot lămuri de ce. Ținând cont de faptul că nu pot înclina Kievul spre capitulare, încearcă să distrugă poporul. Este un genocid, de fapt”, a mai spus Rohovei Paun. , a mai spus Rohovei Paun.

Însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România, despre pierderile armatei Rusiei

„Au pierdut până azi 12000 de soldați, 77 de avioane, 90 de elicopetere. 389 de tancuri. 3 nave maritime. Pierderile la ei sunt foarte mari și acest lucru este datorat și faptului că soldații lor demonstrează că un psihic distrus. Mulți dintre ei nu erau pregătiți. Li se spunea că vor veni în Ucraina și vor fi primiți cu flori”, a explicat însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România.

Rohovei Paun: Vă pot demonstra ce înseamnă patriotimsul nostru, dar să lămuresc în cuvinte nu pot

Întrebat cum rezistă Ucraina, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România a spus că: „Rezistăm. Lumea o să riposteze continuu. Forța vine, probabil, de la Dumnezeu. De la dragostea de locul natal. Oamenii de acolo seamănă foarte mult cu oamenii din România. Dacă nu ar avea limbi diferite, ați spune că sunt aceiași. Oamenii își iubesc patria și locul natal. Sunt niște oameni muncitori. Vă pot demonstra ce înseamnă patriotimsul nostru, dar să lămuresc în cuvinte nu pot”.

Rohovei Paun: Rușii au trecut la faza lentă în care încearcă să ducă oamenii la disperare

„Analizând tactica rușilor, neavând succes în realizarea planului, au trecut la o fază lentă de încercare de a duce oamenii la disperare. Așteaptă ca oamenii să spună că se predau. Nu cred că se va întâmpla asta. Ne dorim pace, ne dorim prosperitate, libertate, de aceea vom riposta și vom rezista”, a spus însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România.

Însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România a mai spus că în cazul conflictului ruso-ucrainean nu este vorba despre învingere, ci de „a obține pacea”.

Urmărește întreaga emisiune „Piața Victoriei” mai jos:

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Rohovei Paun: „Negocierile au demonstrat că Rusia lui Putin trăiește într-o altă realitate. Putin se oprește doar când este oprit” | VIDEO