Robert Negoiţă anunță înfiinţarea Partidului Bucureşti 2020

Actualul primar al Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat înfiinţarea Partidului Bucureşti 2020, al cărui slogan este ”Politică. Altfel”.

”Pentru toți cei care au urmărit în ultimii ani declarațiile mele publice, anunțul de astăzi nu este o surpriză. Spun de suficient timp că nu mă mai regăsesc în PSD, că locul meu nu mai poate fi într-o formațiune politică a cărei reformare rămâne un deziderat perpetuu.

Mai mult, ultimii opt ani pe care mi i-am dedicat administrației locale, în calitate de primar al Sectorului 3, și ultimii șase ani de când sunt președinte al Asociației Municipiilor din România, m-au învățat un lucru extrem de important: de cele mai multe ori, partidele mari au o structură greoaie, anchilozată, departe de nevoile comunităților locale, departe de oamenii valoroși ai urbei, iar aceste partide au tendința de a trece la “și altele” nevoile clare ce se regăsesc la nivelul ierbii: infrastructura locală, poluarea, școlile, creșele, etc…

Acesta este motivul pentru care vreau sa îi invit pe bucureșteni să ne luăm soarta în propriile mâini.

Vreau să invit miile de cetățeni ai Sectorului 3 cu care am discutat în ultimii ani pe stradă, în parcuri sau în biroul meu, să avem curajul să ne implicăm și să schimbăm noi paradigma politică, plecând de la nevoile noastre zilnice. Adică să ne unim eforturile și vocea noastră să o transpunem și în acțiune politică locală. Acțiune concretă, acțiune care să se materializeze în Politica. Altfel! Adică 99 la sută muncă, 1 la suta politică la nivel local.

Sunt bucuros să vă anunț că am acceptat invitația unei formațiuni noi, locale, de a ma înscrie în rândurile ei. Astfel, de astăzi sunt președintele partidului București 2020, un partid mic, dar care, alături de voi, cetățenii Bucureștiului, are un potențial enorm”, anunță Robert Negoiță prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS