Confidenţialitate

Robert Negoiță, acuzat de ANI că a oferit contracte către firme unde rude ale edilului dețineau diferite funcții | AUDIO

Primarul Robert Negoiță a fost acuzat de Agenția Națională de Integritate că a oferit contracte către firme unde rude ale edilului dețineau diferite funcții. ANI a sesizat Direcția Națioanală Anticorupție.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Agenția Națională de Integritate susține că este vorba de contracte încheiate în perioada mandatului trecut, dar și în cel actual. Unul dintre contracte se referă la închirierea unor mijloace de transport – contract încheiat între Administrarea Domeniului Public București SA aflată în subordinea Primăriei Sector 3 și o societate comercială în cadrul căreia membrii familiei primarului Robert NEGOIȚĂ (părinții și fratele) dețin funcții.

Un al contract – tot de închiriere – a fost încheiat între SD 3 SALUBRITATE ȘI DESZĂPEZIRE S3 SRL aflată în subordinea Primăriei Sector 3 și o firmă în care Robert Negoță avea rude. Obiectul contractului a reprezentat închirirerea unui teren.

ANI susține că aceste contracte nu au fost menționate de către primarul secctorului în declarațiile de interese. A sesizat Direcția Națională Anticorupție pentru favorizarea unor personae și fals în declarații.

Într-o reacție la Digi24, Robert Negoiță spune că este vorba despre „o mare fumigenă”.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Citește și: Palmierii plantați de Primăria S3, scoși de angajații Primăriei Generale. Robert Negoiță: „Nu poate Nicușor Dan tăia copaci cât putem noi planta cu toții” | AUDIO