Confidenţialitate

Palmierii plantați de Primăria S3, scoși de angajații Primăriei Generale. Robert Negoiță: „Nu poate Nicușor Dan tăia copaci cât putem noi planta cu toții” | AUDIO

Continuă războiul ”palmierilor” din Piața Unirii: palmierii plantați de Primăria Sectorului 3 au fost scoși de angajații Primăriei Generale. Edilul de la Sectorul 3 – Robert Negoiță – critică dur decizia luată de primarul general.

Primăria Capitalei susține că au fost plantați ilegal, pe o suprafață care nu se află în administrarea Primăriei Sectorului 3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Robert Negoiță: „Cu cel îl supăra câțiva copaci la Piața Unirii, în zonă centrală, într-o zonă aridă în care aerul este foarte poluat și niște copaci nu pot face decât bine”.

Jurnalist: Primarul General spune că ați plantat acești palmieri ilegal în zona Unirii.

Robert Negoiță: „Nu poate Nicușor Dan tăia copaci și smulge copaci cât putem noi planta cu toții. Legea nu cere niciun fel de aviz, niciun fel de autorizație. Este o nebunie să ceri autorizație de construire pentru copaci. Nicăieri în lume nu ai nevoie de autorizație să plantezi”.

Primii palmieri au fost plantați sămbâtă în Piața Unirii

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, spune că a plătit până într-o mie de lei pentru fiecare palmier și că arborii rezistă peste iarnă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Robert Negoiță: „De atâtea ori am fost și, credeți-mă, am vizitat peste 100 de țări”.

Jurnalist: Ați văzut undeva, într-o anumită țară, v-a plăcut?

Robert Negoiță: „În mai multe țări am văzut și chiar îmi plac și, drept dovadă, că sunt apreciat, eu am văzut mai mulți cetățeni care – am mai trecut pe acolo, evident, de sâmbătă până azi – opreau și-și făceau poză acolo. De ce? De credeți că-și făceau poză? Vă spun eu: le place… le place… Arată spectaculos. Palmierul este așa de vacanță, de concediu, de vară”.

Cel mai probabil – palmierii vor fi plantați în alte zone din Sectorul 3.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Citește și: Reacția lui Nicușor Dan în scandalul palmierilor plantați de Robert Negoiți în Piața Unirii: „Aici este vorba despre sfidare” | AUDIO