Retrăieşte cele mai intense momente cu VUNK la Europa FM Live pe Plajă 2015 – VIDEO

Trupa VUNK a deschis concertul acestei veri de pe litoralul românesc, Europa FM Live pe Plajă, oferind un show memorabil în faţa celor peste 100.000 de spectatori adunaţi pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Vunk a cântat live, alături de public, şi cel mai nou single, “Fă-mi cu mâna”, o piesă cunoscută ascultătorilor Europa FM din emisiunea Deşteptarea, unde a fost lansată oficial în această vară. „Fă-mi cu mâna” este şi imnul Zilei Internaționale a Dorului, după cum a povestit chiar Cornel Ilie în Deşteptarea: „Atâta timp cât ţi-e dor de cineva şi nu poţi fi lângă acea persoană, soluția este să priveşti în sus şi să faci cu mâna. Cerul e acelaşi pentru toţi. Oriunde ne-am afla pe pământ, avem un loc în comun şi acela este cerul, fie că e zi sau că e noapte. Această piesă este un cântec al dorului.”

După o vară plină, Vunk se pregăteşte din nou să-şi surprindă fanii pe 7 octombrie, de la ora 19, la Sala Polivalentă din București.

Trupa Vunk va pune în scenă concertul Un Nou Univers, primul din România care se va desfășura sub forma unui eveniment multimedia, în care spectacolul muzicii se va împleti cu cel al tehnologiei. Fiecare spectator se va simți parte dintr-Un Nou Univers, pentru ca mijloacele tehnice revoluționare folosite pentru concertul Vunk din acest an vor asigura interactivitatea între trupă și public, iar fiecare spectator poate avea rolul său într-un show care deschide portile către un nou tip de exprimare artistică. Cu ajutorul codului zilnic de pe europafm.ro puteţi avea un discount de 20% la biletele pentru concertul Un Nou Univers.