Ia-ți biletul cu 20% reducere la concertul VUNK – Un Nou Univers

Europa FM îți oferă șansa de a trăi un concert eveniment pe 7 octombrie, de la ora 19, la Sala Polivalentă din București!

Trupa Vunk va pune în scenă  concertul Un Nou Univers, primul din România care se va desfășura sub forma unui eveniment multimedia, în care spectacolul muzicii se va împleti cu cel al tehnologiei. Fiecare spectator se va simți parte dintr-Un Nou Univers, pentru ca mijloacele tehnice revoluționare folosite pentru concertul Vunk din acest an vor asigura interactivitatea între trupă și public, iar fiecare spectator poate avea rolul său într-un show care deschide portile către un nou tip de exprimare artistică.

Folosește parola zilnică de pe europafm.ro pentru a-ți rezerva unul sau mai multe bilete cu 20% reducere la concertul VUNK – Un Nou Univers.

 

Parola valabilă miercuri:

AZISCRIEMISTORIE

 

Cum ai 20% reducere

Intră pe site-ul iabilet.ro în pagina dedicată concertului VUNK, alege locul/locurile dorit/e și adaugă parola în câmpul pentru voucher. Și gata, ai 20% reducere și mergi la concertul eveniment VUNK din 7 octombrie!

Click aici pentru a comanda acum!

comanda-biletelor-VUNK-in-doi-pasi-simpli

“Un Nou Univers este pentru cei care visează mai mult cu ochii deschiși decât cu ochii închiși, pentru cei care-și doresc mai mult de la ei înșiși, pentru cei care au curaj să facă ceva pentru sufletul lor, Un Nou Univers este pentru cei care sunt sinceri cu ei înșiși” – Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.