Confidenţialitate



Reţeta lui Adi Hădean: Pesto de leurdă


Reţeta lui Adi Hădean: Pesto de leurdă

Spală bine o jumătate de kilogram de frunze de leurdă.

Opărește-le și scufundă-le apoi în apă cu gheață.

Scurge apa de pe ele și pune-le într-un blender cu un pumn de fistic, zeama unei lămâi, o mână de parmezan ras și o ceașcă de ulei de floarea soarelui presat la rece.

Mixează până obții o pastă pe cât de fină vrei.

Ai un pesto verde, intens, pe care-l poți folosi ca adaos în diverse sosuri, ca sos pentru paste sau oricum ți-o mai plăcea.


Ultimele stiri
STUDIU: Adolescenții preferă să discute cu chatboturile anumite probleme de sănătate mintală decât să ceară ajutorul unui specialist…

Cum ne îmbrăcăm de sărbători: Ce spun despre noi culorile pe care le purtăm | GALERIE FOTO

Semnificațiile icoanei Nașterii Domnului: Simboluri, izvoare și reprezentări tradiționale | GALERIE FOTO

Părintele greco-catolic Victor Ostropel, despre ce înseamnă „magia” Crăciunului: „Să petrecem această sfântă și dumnezeiască sărbătoare cu simplitate…

Preotul Stănel Roșu, despre însemnătatea Crăciunului: „Trebuie să fim în primul rând oameni, să ne iertăm, să ne…

Crăciunul la ortodocși și catolici, sărbătorit pe 25 decembrie

Amintiri valoroase de Crăciun ale câtorva dintre jurnaliștii Europa FM. Cum arăta odinioară colindatul la sat și copilăria…

Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…