Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Pesto de leurdă


Reţeta lui Adi Hădean: Pesto de leurdă

Spală bine o jumătate de kilogram de frunze de leurdă.

Opărește-le și scufundă-le apoi în apă cu gheață.

Scurge apa de pe ele și pune-le într-un blender cu un pumn de fistic, zeama unei lămâi, o mână de parmezan ras și o ceașcă de ulei de floarea soarelui presat la rece.

Mixează până obții o pastă pe cât de fină vrei.

Ai un pesto verde, intens, pe care-l poți folosi ca adaos în diverse sosuri, ca sos pentru paste sau oricum ți-o mai plăcea.


Ultimele stiri
Atac cibernetic major la Apele Române. Hackerii au cerut bani. Autoritățile spun că funcționarea stațiilor de lucru nu…

Președintele Dan:”Magistrații se tem. Au cerut să vină pe rând sau să fie preluați din benzinării, pentru a…

Președintele Nicușor Dan anunță referendum în Justiție

O dronă a fost găsită într-o pădure din județul Argeș. Aparatul avea atașată o parașută. | AUDIO

Premierul Bolojan: “Să nu ne lăsăm atrași de nostalgii periculoase”. Director IICCMER: “Valul extremist are toate condițiile să…

Președintele Nicușor Dan: Am primit sute de pagini de materiale ”relevante” despre problemele din Justiţie

Constanța: Nou port la Canalul Dunăre-Marea Neagră | AUDIO

Târg Regal de Crăciun la Săvârșin | AUDIO

Primarul General, Ciprian Ciucu: Capitala este aproape în faliment, cu două mari găuri bugetare, la Transport și Termoficare…

Guvernul a înființat Comitetul pentru analiza și revizuirea legislației din domeniul Justiției