Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Hribi la tigaie


Reţeta lui Adi Hădean: Hribi la tigaie

Rețeta de azi e una cu hribi, care-s acum în plin sezon, al doilea de anul acesta.

Ciuperca, frecată cu o periuță fină, dar nu spălată cu apă, se taie în lamele groase de 3-4 milimetri.

Lamelele se aruncă într-o tigaie și se sotează două minute cu unt, usturoi și pătrunjel tocat. Se sărează la urmă.

Peste ele, un gălbenuș crud, cât sunt fierbinți.

Piper zdrobit proaspăt și o felie de pâine neagră cu coajă groasă.


Ultimele stiri
Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…

Tradiții de Crăciun în Maramureș: Brondoșii de Cavnic, obicei unic în țară, prin care sunt alungate spiritele rele…

STUDIU: De sărbători, Generația Z preferă momente autentice alături de familie și prieteni | AUDIO

Colindul dubaşilor, unul din cele mai vechi obiceiuri de Crăciun din Banat | AUDIO

Cele mai bune filme pe care să le vezi de Crăciun | VIDEO

În Bucovina, măștile populare animă aproape toate obiceiurile de iarnă

Obiceiuri de Crăciun în Muntenia. Brezaia și jocul ursului

Obiceiuri de Crăciun, în Moldova. Îmblânzirea anului ce vine și a „Urșilor de la Comănești”. Alungarea duhurilor rele…