Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Hribi la tigaie


Reţeta lui Adi Hădean: Hribi la tigaie

Rețeta de azi e una cu hribi, care-s acum în plin sezon, al doilea de anul acesta.

Ciuperca, frecată cu o periuță fină, dar nu spălată cu apă, se taie în lamele groase de 3-4 milimetri.

Lamelele se aruncă într-o tigaie și se sotează două minute cu unt, usturoi și pătrunjel tocat. Se sărează la urmă.

Peste ele, un gălbenuș crud, cât sunt fierbinți.

Piper zdrobit proaspăt și o felie de pâine neagră cu coajă groasă.


Ultimele stiri
În Prahova, instalaţiile sunt umplute cu apă, de vineri, la ora 23.00. Prin mesaje RoAlert populația e sfătuită…

Directorii de școli și inspectorii școlari vor fi schimbați anul viitor, iar concursurile ar urma să aibă loc…

Mai multe cluburi din SuperLiga României îi cer lui Nicușor Dan să nu promulge legea care stabilește că…

Un susținător al lui Călin Georgescu, obligat de instanță să achite 50.000 de lei daune morale unui bărbat…

Legea Nordis, promulgată de președintele Nicușor Dan: „Sumele plătite de cumpărători nu pot fi folosite în alte scopuri…

Percheziții ale Parchetului European la Primăria Târgu Jiu. Cercetările au legătură cu unele achiziții făcute în școli cu…

Premierul Bolojan: „Foarte posibil, din această seară alimentarea cu apă menajeră va fi reluată în Prahova. Despre responsabili: „Dacă…

ÎCCJ explică de ce a atacat a doua oară la CCR legea privind pensiile magistraților. Purtătorul de cuvânt…

5 idei de pijamale perfecte pentru o seară de film acasă (P)

Grupul parlamentar „Pace – Întâi România” a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Bolojan. Ninel Peia l-a…