Rețeta de haioșe de la mama lui Chef Adi Hădean

“Eu n-aș pune prea multe lucruri pe masa de Crăciun. Aș pune mai mulți oameni pe lângă masa de Crăciun. Aș pune mai puțină mâncare, dar gătită cu grijă”, ne-a mărturisit Adrian Hădean.

Invitat în ultima ediție O dimineață de milioane din 2018, chef Adi Hădean și-a amintit de haioșele pe care mama lui i le pregătea de Crăciun.

Este felul de mâncare care îi amintește cel mai bine de Crăciun.

“Sunt niște prăjituri care se cheamă haioșe. Așa le zice în Ardeal. Se fac cu osânză de porc. E un aluat pe care îl împăturești de o grămadă de ori, e un puff pastry, vol au vent, făcut de casă și cu untura aia de porc. Trebuie să frămânți aluatul de trei ori, îl bagi la rece, iar îl scoți. E un proces destul de laborios așa”, a povestit Adi Hădean.

Rețeta completă pentru haioșe este disponibilă pe adihadean.ro