Rețea de trafic de țigări anihilată la Timișoara

Operațiune în forță a polițiștilor de frontieră din Timiș, în această dimineata. Oamenii legii au descins în 20 de locuințe și sedii de firmă din 4 localități, la persoane suspectate de contrabandă cu țigări. 16 suspecți vor fi duși la audieri în fața procurorilor parchetului local.

Suspecții au fost monitorizați timp de aproape jumătate de an, perioadă în care polițiștii de frontieră timișeni au interceptat mai multe transporturi de țigări. Oamenii legii spun că marfa provenea din Ucraina și Serbia și a fost introduă în România pe zona verde.

Țigările erau apoi duse în mai multe depozite din Arad. De acolo, tutunul era transportat la Timisoara, pentru a fi vândut pe piață. Anchetatorii spun ca in acest caz se foloseau firme paravan pentru vânzarea țigărilor de contrabandă.

Polițiștii de frontieră împreună cu trupele speciale ale Jandarmeriei și vameși au descins joi la adrese din Timișoara, Lugoj, Dudeștii Noi și Ortisoara, la case, apartamente dar și sedii de firmă. De asemenea vor fi verificate mai multe autoturisme.

La percheziții oamenii legii au descoperit mai multe baxuri de tigari netimbrate. 16 suspecți vor fi duși la audieri fiind acuzati de contrabanda cu tigari. Prejudiciul in acest caz este de cateva zeci de mii de euro.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS