Confidenţialitate

Republica Moldova: Fragmente de rachetă au fost găsite în apropierea graniței cu Ucraina, în raionul Briceni

Poliția din Republica Moldova spune că a găsit fragmente de rachete în regiunea Briceni, în apropiere de granița cu Ucraina.

„Dragi cetățeni, în Ucraina are loc un nou val de atacuri cu rachete care generează consecințe directe și asupra țării noastre. Am fost informată că în urmă cu puțin timp, o patrulă a Poliției de frontieră a descoperit componentele unei rachete în apropierea orașului Briceni.

Poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de alertă în Briceni și Ocnița. Zona unde a fost descoperit obiectul explozibil a fost izolată, iar la fața locului se află serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne.

În același timp, Moldelectrica anunță despre perturbații în sistemul energetic care ar putea duce la posibile deconectări. Vă rugăm să urmați recomandările organelor abilitate și să rămâneți în siguranță. Atât eu, cât și colegii mei depunem toate eforturile ca să ținem situația sub control și să nu admitem riscuri pentru pentru oamenii noștri.

Condamn cu fermitate aceste atacuri brutale asupra unor ținte civile din Ucraina și reiterez deplina noastră solidaritate cu poporul ucrainean în aceste clipe grele!”, a scris prim-ministra Republicii Moldova Natalia Gavrilița.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Ucraina, atacată intens de Rusia. Sirenele sună, iar exploziile s-au auzit în nenumărate regiuni din țară | AUDIO