Repetiții cu soare pentru ROCK NIGHT la Europa FM Live pe Plajă – GALERIE FOTO

A început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat eveniment muzical al anului de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În mai puțin de două ore, începând cu ora 19: 00, vom da startul ROCK NIGHT la Europa FM Live pe Plajă, când vor urca pe scenă Alternosfera, Grimus, The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres şi Viţa de Vie.

Artiștii se pregătesc intens pentru a crea o atmosferă incendiară, cu mult dinamism, publicul având șansa să se bucure de o seară printre cei mai buni artiști rock.

În ciuda prognozelor meteo, vremea ține cu cei dornici să ia parte la cel mai mare eveniment muzical #livepeplaja.

Intrarea în toate cele trei zile este liberă, fără limită de vârstă. Partenerii Europa FM Live pe Plajă au pregătit mai multe surprize pentru cei care vor petrece joi, vineri și sâmbătă la malul mării, de la celebrul ice truck care a străbătut în această vară România, până la leagăne pline de flori și cadouri pentru spectatori.

În a doua seară, pe 28 iulie, vor urca pe scenă Andra, Delia, Sore, Irina Rimes, Bere Gratis, Fly Project, The Motans, Vunk şi Voltaj.

Pe 29 iulie, în ultima zi a evenimentului, pe scena amenajată pe plaja dintre Saturn şi Venus vor cânta Antonia, Loredana, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Smiley, Vama, Jean Gavril, Mihail și Nicoleta Nucă.

Peste 100.000 de persoane sunt așteptate  joi, vineri și sâmbătă la Europa FM Live pe Plajă 2017, începând cu ora 19:00, pe plaja Europa FM dintre Venus și Saturn.

Foto: Mircius Aecrim