Confidenţialitate

Record absolut de vizitatori pentru europafm.ro în ziua alegerilor europarlamentare și a Referendumului pentru justiție

Europafm.ro, site-ul radio numărul 1 în România, după numărul vizitatorilor unici înregistrați lună de lună din țară,  a avut duminică, 26 mai, un record absolut de vizitatori unici și afișări.

Duminică, 172.003 vizitatori unici au fost înregistrați de SATI din toată lumea, dintre care 142.125 doar din România. De la prima oră a începerii votului, în seara de sâmbătă, până la închiderea urnelor și apoi, pe parcursul nopții, pe măsură ce au fost centralizate noi date de către BEC și au apărut reacții din partea politicienilor sau a analiștilor, europafm.ro a oferit o imagine obiectivă și completă a alegerilor europarlamentare și a Referendumului convocat de președintele Klaus Iohannis.

În premieră, Europa FM a oferit o analiză premergătoare anunțării rezultatelor de la exit-poll în direct pe europafm.ro și pagina de Facebook Europa FM. Ediția Specială a Știrilor Europa FM dedicată alegerilor a atras peste 68.000 de privitori între orele 20:00 – 23:00.

Redacția Știrilor Europa FM v-a conectat la atmosfera din sediile partidelor participante la aceste alegeri, iar reporterii Europa FM au preluat și transmis mai departe întrebările și sesizările asculătorilor, primite pe parcursul zilei prin intermediul conturilor noastre din rețelele sociale, pe WhatsApp sau în direct, în timpul dezbaterilor Europa FM. Nu am ocolit nici temele sensibile, iar trimisul special Europa FM la sediul PSD a preluat o întrebare aflată în gândurile multor observatori ai scenei politice și a reușit să o adreseze în direct liderului partidului, Liviu Dragnea. Momentul a devenit rapid viral, înregistrând în doar câteva ore mii de reacții și distribuiri în rețelele sociale.

Noua aplicație Europa FM, disponibilă pentru IOS și ANDROID, a înregistrat și ea o creștere a numărului de descărcări, fiind cea mai simplă și rapidă conexiune cu știrile care contează. Prin intemediul notificărilor în Aplicația Europa FM ați putut afla primii știrile cu adevărat importante și primele evaluări ale rezultatelor alegerilor europarlamentare, dar și momentul în care a fost atins pragul necesar validării Referendumului.

 

Vă mulțumim pentru încredere!