Confidenţialitate

Recomandările polițiștilor pentru mini-vacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie: Prudență în trafic. Cineva drag vă așteaptă acasă | AUDIO

Lungul drum către stațiuni: trafic sporit pe multe drumuri din țară în această primă zi a mini-vacanței de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Mulți turiști au de petrecut câteva ore pentru a străbate stațiunile de pe Valea Prahovei, spre exemplu. Pe drumuri vor fi amplasate 300 de radare pentru monitorizarea vitezei. Polițiștii recomandă prudență la volan.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Vor acționa în fiecare zi în medie 1500 de polițiști rutieri cu 300 de aparate radar, dar și mijloacele de depistare a conducătorilor auto care consumă alcool sau substanțe interzise. Recomandăm conducătorilor auto prudență; să-și verifice starea anvelopelor, dar și sistemul de climatizare pentru o mai bună vizibilitate în cazul în care avem precipitații. Dorim să transmitem și un sincer la mulți ani celor care serbează ziua numelui, dar și tuturor românilor cu ocazia Zilei Naționale a României și să conducă prudent pentru că, sunt sigur, cineva drag îi așteaptă acasă”, au transmis polițiștii.

Pe DN 1 Ploiești – Braşov, în Câmpina și Comarnic, județul Prahova, traficul se desfășoară în coloană încă de dimineață.

Sursa foto: Unsplash / Scott Rodgerson

Citește și: Românii vor piscină, spa și centre de masaj, de 1 Decembrie. Multe hoteluri cu aceste facilități sunt rezervate complet | AUDIO