Confidenţialitate

Românii vor piscină, spa și centre de masaj, de 1 Decembrie. Multe hoteluri cu aceste facilități sunt rezervate complet | AUDIO

Hoteluri cu piscină, centre spa și masaj, între cele mai căutate pentru minivacanța de 1 Decembrie. De miercuri până duminică, multe hoteluri și pensiuni au anunțat că sunt rezervate complet.

Așa se întâmplă și în unele zone de pe litoral, unde mulți români au ales să plece săptămâna aceasta.

Raluca Hatamnu, Director de marketing al agenției Litoralul Românesc de la Marea Neagră:

„Românii care au ales litoralul românesc pentru minivacanța de 1 Decembrie s-au orientat către acele hoteluri care oferă nu doar cazare ci și mese și mai ales au diverse facilități: centre spa cu saună, cu piscine interioare și programe de relaxare. Unitățile de cazare cu aceste dotări sunt complet rezervate în acest moment și chiar avem exemplele unor hoteluri care nu mai au locuri de cazare încă de acum două săptămâni. În general vorbim despre hoteluri din Mamaia și Eforie Nord.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

3 – 4 zile, cam atât petrec românii într-o stațiune în această mini-vacanță. Acestea au fost cele mai rezervate pachete turistice.

Cât despre prețurile minime plătite, acestea au pornit de la 240 de lei la 4 stele în Mamaia:

„În medie, turiștii care se vor îndrepta spre litoral în această minivacanță au optat pentru pachete de 3 nopți. Cât privește tarifele, în Mamaia, la un hotel de 4 stele, avem prețuri de la 242 de lei pe noapte, cameră dublă, cazare cu mic dejun, în Eforie Nord, la un hotel de 3 stele, de la 110 lei pe noapte, camera dublă, dar doar cazare.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Shutterstock

Citește și: Petrecere cu „șpriț și lăutari”, organizată în Trenul Regal, de 1 Decembrie. „E aproape o blasfemie”, transmite Casa Regală