Reacţiile juriului la prestaţia tinerei Laura Bretan – VIDEO

Laura Bretan, tânăra în vârstă de 14 ani, a făcut din nou spectacol la emisiunea “America’s Got Talent”, interpretând o arie care i-a făcut pe membrii juriului să o aplaude în picioare, scrie chicagotribune.com.

Laura Bretan a avut lacrimi în ochi în momentul în care a auzit declaraţiile juraţilor, care au lăudat maniera în care ea a interpretat un cover al ariei ”The Prayer”.

”Dumnezeule, după jumătatea cântecului, te-ai transformat în altcineva. De unde îţi vine această voce? Eşti incredibilă şi atât de puternică”, a declarat un alt membru al juriului, cântăreaţa Melanie Brown, care a activat butonul special ”Golden Buzzer”, şi a trimis-o astfel pe Laura Bretan direct în turul următor al emisiunii, după audiţiile iniţiale din luna mai.

”Laura, acesta este motivul pentru care noi facem acest show, pentru a descoperi oameni ca tine. Eşti atât de specială şi talentată. Sunt impresionat””, a declarat producătorul TV Simon Cowell, unul dintre membrii juriului de la ”America’s Got Talent”.

”De necrezut. Tremur şi acum. E incredibil modul în care cu cât cântecul devine mai dificil, cu atât tu devii mai bună”, a adăugat top-modelul Heidi Klum.

”Tocmai ai oferit Americii cea mai dificilă seară, întrucât a fost o emisiune plină de talente şi oamenii de acasă vor trebui să voteze”, a spus şi actorul Howie Mandel.

”Laudele voastre înseamnă foarte mult pentru mine. Să mă aflu aici, în această seară, înseamnă foarte mult”, a mulţumit Laura Bretan juriului.

https://www.youtube.com/watch?v=gjyHZNWQ6I0

Laura Bretan s-a aflat printre cei 12 concurenţi care au evoluat marţi seară pe scena de la Dolby Theatre din Los Angeles, pentru a deschide primele gale live din cel de-al 11-lea sezon al emisiunii ”America’s Got Talent”, produsă şi difuzată de postul de televiziune NBC.