Confidenţialitate

Reacții după decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea

Fostul premier Victor Ponta a comentat pe Facebook decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Social-democratul se întreabă cine are putere să facă aşa ceva, ce ştia acesta – Dan Condrea –  şi cine se “temea” de ce ştia omul de afaceri.  Victor Ponta mai afirmă că România în 2016 înseamnă „frică, suspiciune şi forţe nevăzute care de fapt ne decid viaţa„.

“Dumnezeule! Chiar e şocant! Ce se întamplă în ţară noastră?!? Cum e posibil aşa ceva?!? Cine are putere să facă aşa ceva?!? Ce ştia acest om şi cine se temea de ce ştia el?!? Din păcate România în 2016 înseamnă frică, suspiciune şi forţe nevăzute care de fapt ne decid viaţa!

Ps – am vazut ca a confirmat si Comisia de Control a SRI ca in mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MACAR O SINGURA INFORMARE pe tema “Hexi Pharma” / la fel in mandatul de 3ani al Premierului Emil Boc!!!“, a scris Victor Ponta.

Și președintele PNL București, Cătălin Predoiu, a vorbit despre decesul lui Dan Condrea.

Cătălin Predoiu crede că în acest caz “în mod cert” procurorii vor lua în calcul şi ipoteza unei crime.

”Până acum au avut o anchetă legată de modul în care au fost folosiţi aceşti dezinfectanţi în spitale, acum vom avea încă o anchetă legată de tragicul accident petrecut în această seară. Vom vedea dacă există legătură între ele. Din fericire avem un aparat judiciar care de câţiva ani funcţionează foarte bine şi am încredere că justiţia va face lumină”, a declarat Cătălin Predoiu, potrivit News.ro.

Polițiștii iau în callcul și varianta sinuciderii în cazul lui Dan Condrea, având în vedere că nu au descoperit urme de frână în zona unde mașina condusă de patronul Hexi Pharma s-a izbit de un copac, drumul era drept iar habitaclul maşinii are deteriorările cele mai vizibile în zona în care se afla şoferul.

Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiţie Judeţean Ilfov, a declarat că există doi martori oculari care au văzut cum s-a produs evenimentul rutier în care a fost implicată maşina lui Dan Condrea. 

“Nu există urme de frânare. Luăm în calcul şi varianta sinuciderii. Autovehiculul se deplasa dinspre Corbeanca către Buftea, a pierdut controlul, a ieşit în afara părţii carosabile. Colegii mei nu au găsit la faţa locului urme de frânare. Deci luăm în calcul orice ipoteză. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani conform documentelor de identitate găsite în afara autoturismului este vorba despre persoana la care faceţi referire. Având în vedere leziunile pe care le-a suferit respectiva persoană nu putem confirma la acest moment. Urmeză a fi ridicată proba ADN şi făcută şi expertiză în acest sens”, a declarat Claudia Burada, citată de News.ro.