Rapperul Nelly a fost prins cu droguri

Autobuzul cu care rapperul Nelly se deplasa în turneu prin Statele Unite ale Americii a fost supus unui control de rutină.

Inspiraţia nu vine întotdeauna pe căile drepte. Asta demonstrează rapperul americanl Nelly. El a fost prins cu droguri în timpul unui control de rutină al poţiţiei din statul Texas.

Razia a fost făcută în oraşul Sierra Blanca din Texas, în urma controlului, poliţiştii depistând o cantitate de 18,13 grame de heroină, peste patru kilograme de marijuana şi un pistol cu gloanţe de calibrul 4,5.

Deşi a fost reţinut la secţia de poliţie joi noaptea, Nelly a fost eliberat, pentru că, între timp, Brian Keith Jones, unul dintre membrii echipei sale, a recunoscut că drogurile şi arma îi aparţineau.

‘Am înţeles că unul dintre membrii echipei mele a luat nefericita decizie de a aduce materiale ilegale în turneul nostru, ceea ce a dus la arestarea lui în această dimineaţă (vineri dimineaţă, n.r.). Nici eu şi nici altcineva dintre cei care participăm la acest turneu şi călătorim cu autobuzul nu am avut habar de ce se află la bord, aşa că poliţia l-a pus sub acuzare doar pe cel responsabil’, a declarat Nelly pentru nme.com, citat de Mediafax.