Confidenţialitate

Rapid va juca un amical și cu Astra, sâmbătă, la Giurgiu

Rapid continuă meciurile de pregătire din două în două zile, după ce a pierdut astăzi cu 0-1 amicalul cu Dinamo, primul după reluarea competițiilor, oprite în luna martie din cauza pandemiei.

Giuleștenii vor merge sâmbătă la Giurgiu, pentru o confruntare cu Astra, a anunţat antrenorul Dan Alexa.

“Mă bucur foarte mult că în sfârşit ne putem antrena normal. Abia de mâine vom face antrenamente cu tot lotul. Avem un meci amical peste două zile cu Astra Giurgiu. Îmi doresc extrem de mult să nu ne accidentăm pentru că e foarte important să avem toţi jucătorii apţi şi să aibă constanţă în pregătire. După acest meci amical o să începem să ne facem ciclurile săptămânale de pregătire”, a declarat Alexa la finalul partidei amicale cu Dinamo.

Amicalul cu Dinamo, pierdut de rapidiști cu 0-1, s-a jucat pe terenul “alb-roșilor”, în baza de pregătire de la Săftica, golul fiind marcat den Slavko Perovic în minutul 59, după un corner.

Partida a avut loc în condiții deosebite de siguranță: fără suporteri, fără jurnaliști și cu doar o parte a staff-urilor echipelor.

Meciul a reprezentat și debutul antrenorilor Adrian Mihalcea şi Dan Alexa la formațiile lor.

Amintim, Liga 1 și Liga a 2-a se vor relua la jumătatea acestei luni, primul meci din primul eșalon fiind programat la 12 iunie.