Confidenţialitate

Randi a lansat un remake al piesei ”Copacul” – VIDEO

În versiunea 2018 a hitului ”Copacul”, Randi îmbină strofe proprii cu mesaj puternic, inspirate de contextul social în care trăim, cu refrenul piesei originale, care aduce speranță și consolare.

“Sunt român, trăiesc în România și sunt zi de zi marcat de oameni, de întâmplările, problemele și suferința lor, de spectacolul trist al zilei de astăzi. Sunt artist, îmi exprim trăirile și gândurile prin muzică și sper că această adaptare a piesei Copacul să trezească în ascultători sentimente contradictorii. Sunt versuri sincere, triste, care exprimă realitățile timpului nostru, dar care la refren aduc speranță, pentru că piesa originală vorbește despre frumusețea, tăria și eternitatea sufletului românesc.”, spune Randi.

Varianta originală a piesei ”Copacul”, interpretată de Aurelian Andreescu, a fost compusă de Jolt Kerestely și Ovidiu Dumitru. În 1975, Aurelian Andreescu s-a hotărât să participle la secţiunea „Creaţie” a Festivalului de la Mamaia cu această piesă, având multe ecouri și alimentând multe legende privind substraturile acestui single și legăturile sale cu Nicolae Ceaușescu. La concursul ”Mamaia” piesa a ocupat locul trei.