Radu Constantinescu, răpit în direct la Europa FM

Realizatorul emisiunii ‘Drum cu Prioritate’ de la Europa FM a fost răpit, joi seară, cu puţin timp înaintea începerii Jurnalului de Seară. Totul s-a petrecut în direct.

Radu Constantinescu, fan declarat al seriei de filme cu agentul 007 James Bond, a avut parte de o supriză de zile mari din parte colegilor de la Europa FM.

Producătoarea emisiunii, Elena Tudor, a complotat împreună cu gazda cronicii de cinema, Cristina Bazavan, şi cu prietena lui Radu Constantinescu, Carmen, pentru a-l lua pe sus pe acesta, direct din studio, şi a-l duce la evenimentul de lansare în România a peliculei ‘Skyfall’.

În timp ce vorbea la telefon cu Cristina Bazavan, despre care credea că se află la evenimentul ‘Skyfall’, Radu s-a trezit cu ea lângă el, la microfon. Acesta l-a luat efectiv pe sus şi i-a spus că trebuie să vină la premiera filmului cu agentul 007, programul de la radio fiind deja acoperit. Toader Păun s-a instalat imediat în locul lui Radu, cu două ore mai devreme decât ora programată pentru începerea ‘Clubului de Seară’.

‘Am rămas fără cuvinte’, a fost prima reacţie a lui Radu Constantinescu.