Confidenţialitate

Purtătorul de cuvânt al PNL: „PSD trebuie să vină curând cu o propunere serioasă” | AUDIO

Așteptăm ca PSD să vină cât mai repede cu o propunere pentru portofoliul Apărării, afirmă la Europa FM purtătorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe. O dată ce va fi făcută această propunere, vom avea o ședință a coaliției, precizează deputatul liberal.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

„Conform algoritmului de funcționare a coaliției, el revine Partidului Social Democrat care, având în vedere acest context geopolitic și de securitate extrem de tensionat, ar trebui să vină foarte rapid cu o propunere serioasă pentru acest portofoliu al Apărării. Este prematur să discutăm alte scenarii care includ schimburi de Ministere sau lucruri de genul acesta și considerăm că nu e momentul să pierdem foarte mult timpul”, a spus purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal – Ionuț Stroe – la Europa FM.

Întrebat când ar putea avea loc o ședință a coaliției, Ionuț Stroe a spus că: „Nu pot aprecia acest lucru, dar cu siguranță ea trebuie să fie precedată de o propunere a Partidului Social Democrat cu privire la numele viitorului ministru al Apărării”.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Marcel Ciolacu i-a cerut lui Nicolae Ciucă să preia interimatul la Ministerul Apărării după demisia lui Dîncu | AUDIO