Confidenţialitate

Purtătorul de cuvânt al PNL: Miercuri aflăm noile propuneri de restricții pentru perioada sărbătorilor

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat luni, 6 decembrie 2021, că miercuri va avea loc o ședință de Guvern în care se vor stabili noi propuneri pentru soluționarea crizei sanitare COVID-19.

Luni, 6 decembrie 2021, Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a spus în conferința de presă că miercuri, 8 decembrie 2021, va avea loc o ședință de Guvern în care se vor stabili care sunt modalitățile prin care România poate combate criza sanitară.

„Miercuri va fi ședință de Guvern, la care vor veni cu noi propuneri în legătură cu măsurile pentru rezolvarea crizei sanitare”, a spus Ionuț Stroe.

În ceea ce privește restricțiile pentru noaptea de Revelion, Ionuț Stroe a spus că: „După ședința de Guvern de miercuri vor fi propuneri concrete. Cei mai în măsură să răspundă sunt cei de la Guvern, Ministerul Sănătății, DSU și Premierul. Noi nu am discutat aceste lucruri în cadrul ședinței”.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Ascultătorii Europa FM, despre experiențele administrării testelor de salivă pentru copii. „Merg doar pe încredere”, spune un părinte | AUDIO