Confidenţialitate

Psihologia Relațiilor, cu Gáspár György | Rolurile în familie. Refacerea vieții după divorț | AUDIO

Luni seara, de la ora 20, pe frecvențele Europa FM avem întâlnire, la Psihologia Relațiilor, cu psihologul Gáspár György, care răspunde întrebărilor primite de la voi prin WhatsApp la 0728.111.222 și discută despre subiectele sensibile care apar în viețile noastre.

Psihologia Relațiilor ne spune că familia este cel mai important context în care noi, oamenii, trăim, creștem, învățăm, ne dezvoltăm și ne vindecăm. Cu toate acestea, rar se întâmplă să găsim timp și disponibilitate pentru a vorbi, pe bune, despre cum funcționează (din punct de vedere psihologic și emoțional) o familie, care sunt componentele de bază ale acesteia sau de ce anume depinde sănătatea ei relațională.

Tot psihologia ne spune că „Familia este pentru totdeauna“; dar ce se întâmplă atunci când unii membri aleg să nu mai facă parte din acea familie, în condițiile în care sângele apă nu se face?

Despre teoria sistemică (viziunea de bază a psihoterapeuților relaționali), despre rolurile pe care le avem de îndeplinit în familia din care facem parte și despre cum putem să ne reclădim viețile după o despărțire sau un divorț a vorbit Gáspár György, săptămâna aceasta, pe frecvențele Europa FM:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

FOTO: Jonathan Borba / Unsplash