PSD, obligat de instanță să spună cât a costat elicopterul cu care a mers Dăncilă în Moldova

PSD este obligat de instanță să spună cât a costat elicopterul cu care a mers Viorica Dăncilă în Moldova, în lipsa autostrăzilor. Decizia nu este definitivă, informează Mediafax.

Reprezentantul unei organizații din Iași, Daniela Mitrofan, a dat în judecată PSD, în încercarea de a afla care a fost suma plătită pentru închirierea elicopterului cu care Viorica Dăncilă a vizitat județele Moldovei, cui aparține firma de la care s-a închiriat elicopterul și care este sursa banilor cu care s-a plătit elicopterul.

Daniela Mitrofan a câștigat procesul, iar acum PSD trebuie să dea detaliile cerute.

Decizia Tribunalului Iași poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

În vara acestui an, Viorica Dăncilă a mers cu elicopterul în județele Moldova, ​​precizând că pentru a putea ajunge în fiecare județ trebuie să apeleze și la acest mijloc de transport. La rândul său, Mihai Fifor spunea că elicopterul este plătit din fondurile partidului.

„Am venit de foarte multe ori cu maşina. Este prima oară când vin cu elicopterul. Am spus că o să vin în fiecare judeţ al ţării. Ca să pot ajunge în fiecare judeţ trebuie să apelez de multe ori şi la acest mijloc de transport, dar am venit de fiecare dată cu maşina”, spunea la vremea respectivă Viorica Dăncilă, la Iaşi.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS