Confidenţialitate

PSD, despre schema de compensare a prețurilor la carburanți: „Respectăm decizia premierului, dar alternativa PSD ar fi fost mai bună”

PSD a criticat decizia premierului Nicolae Ciucă, afirmând că deși o respectă, alternativa social-democraților „ar fi fost mai bună”. Reacția PSD a venit la scurt timp după ce șeful Guvernului a prezentat schema de compensare a prețurilor la carburanți.

„PSD a prezentat în ultimele zile mai multe soluții privind reduceri importante ale prețului carburanților. Astăzi, premierul Ciucă a decis varianta unei compensări comune, la care să participe atât statul, cât și operatorii privați, astfel încât prețul carburanților să scadă cu 50 de bani”, a scris PSD pe Facebook.

„Respectăm decizia premierului, dar credem în continuare că alternativa PSD ar fi fost mai bună și ar fi condus la rezultate mult mai apropiate de așteptările românilor”, a adăugat PSD în mesajul său.

„În plus, în multe alte țări europene, soluția compensării a funcționat doar câteva săptămâni, după care prețurile au revenit și au ajuns chiar la niveluri mai mari. De aceea, dacă operatorii din piață vor crește din nou prețurile peste ceva timp, atunci PSD va reveni in Coaliție cu propunerea unui preț maximal sau a limitării adaosului comercial”, a conchis PSD în postarea sa de pe Facebook.

PSD, despre schema de compensare a prețurilor la carburanți

Sursa foto: Facebook / Partidul Social Democrat

Sursa colaj foto: Inquam Photos / Octav Ganea / PSD / Facebook

Citește și: Ciucă: Compensare de 50 de bani la litru, direct la pompă. Reducerea va fi evidențiată pe fiecare bon la stațiile de alimentare | VIDEO