Confidenţialitate

Taximetriștii continuă protestele în Piața Constituției, nemulțumiți de măsurile Ministerului Transporturilor privind firmele de ride-sharing | AUDIO

Taximetriştii protestează începând cu ora 09:00 în Piaţa Constituţiei din Capitală. Vor fi peste 4.000 de maşini, a anunțat Asociaţia Naţională a Patronatului Operatorilor de Transport în regim de Taxi. Taximetriștii reclamă ceea ei numesc concurență neloială și cer drepturi egale cu cele ale firmelor de transport alternativ.

Deja Ministerul Transporturilor a pus în transparență decizională un proiect de ordonanță de urgență prin care se propune interzicerea transportului alternativ cu autoturisme închiriate sau cu contract de comodat și efectuarea acestui tip de transport doar în localitatea în care e înmatriculată mașina.

Taximetriștii susțin că măsurile nu sunt suficiente. Reprezentanții firmelor de ridesharing critică inițiativa… și îi acuză pe guvernanți că susțin interesele taximetriștilor. Protestul este programat să se încheie la ora 18:00.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Transportul alternativ ar putea fi modificat. Ministerul Transporturilor propune un proiect de OUG după protestele taximetriștilor. Ce spun șoferii de taxi | AUDIO